Mit tudnak Győr legdrágább családi házai? Nézd meg a város TOP 5 ingatlanát!

by Tóth Rita
in Blog

1. Győr-Belvárosában 260 millió forintért vásárolhatsz egy nappali + 6 szobával, 3 fürdőszobával rendelkező családi házat, amely 2004-ben épült. Ha elfáradnál a ház körbejárásában, a pince szintjén konditerem és szauna biztosítja a kellemes kikapcsolódást. A négy személyes lift a ház négy szintjére visz, és az autódat is lifttel tudod a garázsba juttatni.

https://ingatlan.com/26081907

2. Révfalu városrészen tiéd lehet egy luxus családi ház, amely padló- és falfűtéssel, valamint szellőztető berendezéssel rendelkezik. A 7 szoba és a 3 fürdőszoba itt is biztosítja a kényelmet. Az építtető odafigyelt az igényességre, minőségi alapanyagokat építtetett be az ingatlanba. Internorm ablakok, márvány és brazil pala, tölgyfa parketta, Mile konyhai gépek, 20 cm külső hőszigetelés teszi extra értékűvé a családi otthont. A 258 nm-es ház 209 millió forintért lehet a tiéd.

https://ingatlan.com/24875238

3. Győr-Vízivárosban megújuló energiákat használó, 350 nm-es családi ház keresi gazdáját közvetlenül a tulajdonostól 174,9 millió forintért. Az egyedi alakzatú, két szintes házról alaprajzot lehet látni, ám fotók hiányában nehéz döntést hozni a személyes megtekintésről. Érthető az is, hogy a tulajdonos nem szeretné mutogatni fűnek-fának azt az életteret, ahol a mindennapjait éli. Az öntözőrendszer és a szauna természetesen kihagyhatatlan tartozéka a háznak.

https://ingatlan.com/27158669

4. Amennyiben hajlandó vagy egy kicsit távolabb menni a Belvárostól, úgy Győr-Kisbácsán 551 nm-es, medencés ház lehet a tiéd 149,9 millióért. Mit tud az ingatlan? Hőszivattyús fűtés, napkollektor, vízlágyító berendezés, központi porszívó, saját telefonközpont, konditerem, és jakuzzi van az árban.

https://ingatlan.com/27206465

5. Győr-Ménfőcsanakon is úszkálhatsz a fedett medencében, infra szaunázhatsz, jakuzzizhatsz. A 6300 nm telek körbejárására kell időt szánni rendesen. A mennyezeti hűtés-fűtés, a passzív ház kritériumainak való megfelelés és az időjáráskövető automatika egyaránt egyedivé teszi az ingatlant a maga 340 nm-es alapterületével. Az irányár 139,9 millió forint, ám alkudozásra biztos van lehetőség.

https://ingatlan.com/22657359

 

Nagyobb értékű ingatlanoknál az alku mértéke is nagyobb lehet. Az irányárhoz képest jellemzően jóval alacsonyabb a tényleges eladási ár. A luxus ingatlanok piacra helyezésénél különösen fontos lehet az igényes és színvonalas "tálalás". Értem ezalatt az extra értékesítési formákat, például virtuális bejárás, profi fotós által készített fényképek, 2 és 3 dimenziós alaprajz, egyedi szöveges leírás, saját honlap az ingatlannak. Amennyiben ezekkel a szolgáltatásokkal szeretné megtalálni házára a vevőt, úgy szívesen segítünk ebben.