Mit takar ez az adatvédelmi irányelv?

Nagyon komolyan vesszük a magánéletet. Ez az adatvédelmi irányelv szabályozza és részletezi a legfontosabb adatvédelmi elveket, amelyeket a szolgáltatásainkon keresztül gyűjtött adatokra alkalmazunk. Kattintson ide a vállalati webhelyünkre vonatkozó adatvédelmi irányelveink eléréséhez.

Szolgáltatásainkról

Különféle szolgáltatásokra szakosodunk. Célunk, hogy szolgáltatásainkat a legutóbbi böngészési viselkedése alapján nyújtsuk. Szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott segítséget kaphat, amely relevánsabb az Ön számára, mint az a standard, amelyet nélkülünk kapna. Kattintson ide további információkért szolgáltatásainkról.

Felhasználó kiválasztása

Ha nem szeretné megjeleníteni az általunk megjelenített hirdetéseket, az aktuális böngészőjében és böngészőinkben, amelyekhez technikai azonosítójához kapcsolódtunk, itt letilthatja hirdetéseink megjelenítését. Ha csak a jelenlegi böngészőjéből szeretne kilépni, out box.You is választhat ki az összes egyezésű böngészők és többet megtudni a felhasználói választások.

Elkötelezettségünk és ragaszkodásunk

Cégünk korai alkalmazója a nagyobb átláthatóságra és ellenőrzésre irányuló kezdeményezéseknek a felhasználók számára. Bővebben az átláthatóságról és az ellenőrzésről.

Technológiánk

Információkat gyűjtünk technikai cookie-kat a böngésződben. További információ a technikáról.

Adatbiztonság és megőrzés

Adataink biztonsága alapvető fontosságú számunkra. Megvalósítottuk az iparági szabványú biztonsági intézkedéseket, beleértve a tűzfalak használatát és a titkosítást. További információ az adatbiztonságról és a megőrzésről.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy frissíthetjük vagy megváltoztathatjuk az adatvédelmi irányelvet. Ha módosítjuk az adatvédelmi irányelveinket, ezeket a változtatásokat az adatvédelmi nyilatkozatra és más helyekre, amelyeket helyénvalónak tartunk, közzé tesszük, hogy tudatában legyen annak, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk fel, és milyen körülmények között, ha bárkit közzéteszünk azt. Ha lényeges változtatásokat eszközölünk, értesítést küldünk Önnek ezen a webhelyen, mielőtt a változás hatályba lépne. Kérjük, kattintson az adatvédelmi szabályzat legújabb verziójára.

E-mail: info@iranytu-ingatlan.hu